slide fact

Momenteel is FACT Jeugd Twente een product van vier organisaties, te weten Ambiq, Jarabee, Jeugd GGZ en Mediant GGZ en levert zij zorg in heel Twente. Om verschillende redenen, waaronder de veranderde problematiek, complexiteit en leeftijd van de doelgroep, als ook het rendabel houden van FACT Jeugd, is er door de bestuurders van de betrokken organisaties voor gekozen om FACT Jeugd m.i.v. 1 januari 2022 in zijn geheel onder te brengen bij Mediant.

Mediant gaat de zorg voor de complexe doelgroep van FACT Jeugd voortzetten in haar eigen werkgebied (oost- en midden Twente). Dit betekent dat het team in Almelo stopt. De komende maanden wordt een plan op maat gemaakt voor de huidige in zorg zijnde cliƫnten in de regio Almelo voor wat betreft de afronding dan wel overdracht van zorg. En er zullen vanaf nu geen nieuwe cliƫnten meer worden opgepakt door team Almelo.

Mediant hecht grote waarde aan de brede, intersectorale kennis binnen de teams en zal een plan maken op welke wijze dit gewaarborgd blijft.

Bij vragen kunt u contact met ons opnemen.